Smør på flesk- tannverk og fest

Hola hola. Beklager at vi er så trege med å blogge. Jeg fikk en enorm tannverk, så di siste dagene har gått til pleie med merkelige smertestillende, soving og soling.

Vi hadde scooter et helt døgn, fantastisk når man bor på en så liten øy! Vi har sett halve øya, havna på en privat gård, tynne hester og kuer, var litt trist. Men vi kjørte hvertfall så langt inn at vi fikk warning-skilt og venta på at bonden skulle komme med hagla, så vi dro fort derifra for å si det sånn.

Tannsmerten ble nesten uutholdelig så jeg ba om det sterkeste apotekeren hadde, hvor han sier: aaah you want a strong one ?? uten å tenke noe mer på det, dro å spiste etter dette, fikk noen fantastiske fine bilder av solnedgangen:

Døtta i oss piller (24 åringen hadde vondt i hue så hun tok en selv), jeg bestilte meg en alkoholfri øl av servitøren, på spansk, han lo og det gjorde vi og etterhvert når pilla slo inn. Jeg trodde jeg hadde fått feil øl, men den sterke pilla gjorde oss jaggu smårusa. 

Fikk sove godt den natten.

Dagen etter måtte vi sjekke ut byen "ciabatta" som egentlig heter Ciutadella. Her lekte vi litt turister og fikk noen fiiiine bilder. Se her:

Voldsom fin by altså.

Jeg fikk i oppgave av terapeuten min å lære meg å flørte på nytt, 24 åringen sa hun kunne hjelpe meg. Desverre etter 5 dager så har vi ikke vært så heldige på den fronten, og jeg skjønner ikke hvorfor. Måtte vente litt på bussen så brukte resten av tiden til å skremme bort di lokale småbarna, der 24 åringen "nøys" rett ved dem, ingen gråt. Men var morsomt alikevel.

På morningene får vi servert buffe til frokost! Det er det beste med turen, vi kaster i oss mat så man skulle tro vi aldri hadde sett mat før. Her er hvertfall et resultat av et av måltidene: (btw, det annbefales ikke å spise så mye, for det første blir man kvalm, man sitter på do en halv dag, servitørene er IKKE noe blide når vi kommer inn hver morning)

Ikke nok med det, så må vi jo snike med oss mat til lunsj, for det får vi ikke. Og det er visst ikke lov!

Formiddagene går hvertfall til soling, tar litt ekstra lang tid å bli brun, da vi har 4 sider som må soles på og ikke 2 som man vanligvis har. 24 åringen er litt furt over at jeg blir fortere brun, så hun har nå gått over på olje, så vi får se hvordan det går.

Men må si hun har vært flink til å ligge rolig mens vi soler oss (dama går i ett ellers), men kreativiteten er det ikke å si noe på. Det kommer så mye rare lyder og strofer ut av den kjeften der, så mye at vi ikke får reaksjoner av andre rundt oss engang.

Planen i går var å padle, men sesongen er visst over, så da måtte vi være kreativ selv, så vi kjøpte alt for små madrasser til 3 euro og vurderte å kjøpe åre. Men den ble for dyr.

Så vi brukte bare di søte små rosa madrassen og hoppa rundt på dem, folk på stranden lo og det er jo koselig at folk ler, siden di fleste er så gretne her. Så da gjør vi noe positivt for andre.

Så nå ligger vi her igjen, vi er så late av vi ikke orker å ta på oss capser ordentlig engang. Skal nyte di siste dagene her. Den check lista vår begynner å bli ganske lang nå. Så må ha et eget innlegg bare med det. Haha

 

Lover hyppigere oppdateringer.

Adios amigas og mannfolk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Aurskog-Høland

Heisann! Vi er tre jenter, rettere sagt søstre på 17, 24 og 29 år. I stede for å spamme andre medier, velger vi å lage en blogg i stede. Dette er en veldig uhøytidelig, morsom og ikke minst en gla' blogg, som beskriver tre søstrer sitt sterke bånd dem i mellom.

Kategorier

hits